LED voor een ideale werkomgeving

Thuis, op scholen, kantoren, vliegvelden, in loodsen, showrooms of gezondheidscentra. Bekijk hoe LED per toepassingsgebied het verschil kan maken.

Lagere kosten, hogere productiviteit

\\\

Het energieverbruik van LED-verlichting is vele male lager dan dat van conventionele verlichting. Kantoren kunnen zelfs tot 80% besparen op dit energieverbruik. Een investering in LED is daarom een investering in kostenbesparingen. Meerdere onafhankelijke onderzoeken hebben de positieve effecten van LED-verlichting op werknemerstevredenheid aangetoond. Ook wordt er een toename van de productiviteit en een afname van ziekteverzuim gemeten.

De voordelen
van LED

\\\

- Besparing op energieverbruik tot 80% - Lagere facilitaire kosten - Langere levensduur, tot wel 20+ jaar - Toename van productiviteit - Geproduceerd van 100% recyclebare materialen

Referenties

Investeringsvrij overstappen naar LED

\\\

Creëer investeringsvrij een gezondere, veilige en een productieve werkomgeving. Vraag naar onze verschillende huur- en leasemogelijkheden en financier uw overstap naar LED met de besparing die de overstap naar LED oplevert. Neem voor meer informatie contact op met het LEDs Inspire team.

Nieuws

Vraag een inspiratiesessie aan

Geen velden gevonden.