Over LEDs inspire

Wij willen mensen welkom heten in de wereld van LED door onze kennis en expertise te delen en de overstap naar LED-verlichting zo soepel mogelijk te maken.

Visie op licht

\\\

The internet of things, nieuwe technologische ontwikkelingen en nieuwe inzichten op uiteenlopende gebieden, zoals de psychologie en de biologie, gaan de manier waarop wij naar licht kijken veranderen. Door te luisteren, mee te denken en de expertise van verschillende partijen te verbinden, blijven wij onze visie op licht vernieuwen.

Zicht op kwaliteit

\\\

Wij werken alleen samen met gecertificeerde installatiebedrijven en ervaren leveranciers. De productlijnen die wij voeren, hebben zich al succesvol bewezen. Zo weten wij zeker dat wij altijd de kwaliteit kunnen bieden die onze klanten verdienen.

Sterk in
samenwerking

\\\

In al onze projecten gaan wij graag de samenwerking aan met alle betrokken partijen. Door te onderzoeken hoe we kunnen versterken, kunnen we tot slimmere oplossingen en mooiere resultaten komen.

Oog voor financiële oplossingen

\\\

Om LED-verlichting voor iedereen toegankelijk te maken, zoeken we samen met onze klanten naar een passende oplossing voor iedere situatie. Wij informeren u graag over de mogelijkheden om ook investeringsvrij over te kunnen stappen op LED-verlichting.

"Met LED kunnen we de wereld om ons heen op ontzettend veel verschillende manieren positief beïnvloeden. Zo stelt LED stelt ons in staat om flink te besparen op ons energieverbruik."

Loes Fokker

CEO

"Door LED op de juiste manier in te zetten kunnen we de ideale lichtomstandigheden creëren voor iedere situatie, klachten als hoofdpijn en stress voorkomen en de concentratie en productiviteit verhogen.”

Marjolein van den Berg

Managing Director

Onze adviseurs

Als executive producer van de wereldwijd omarmde documentaires ‘Earth’ en ‘Deep Blue’ werd ik geconfronteerd met de kwetsbaarheid van de wereld om ons heen. We zullen samen moeten toewerken naar een duurzamere wereld en LED kan daarin het verschil betekenen.
LEDs Inspire vervult een prachtige leidersrol. Het LEDs Inspire team wil de komende jaren bijdragen aan een besparing op energieverbruik en daarmee een CO2-uitstoot die gelijk staat aan de opnamecapaciteit van 1 miljard bomen.

Ik ben ervan overtuigd dat het team van LEDs Inspire die ambitie gaat waarmaken.

Stefan Beiten
Founder & Investor
Executive Producer of the BBC documentaries ‘Earth’ and ‘Deep Blue’

LEDs Inspire wil inspireren met een krachtige visie op licht. Een visie die zich blijft ontwikkelen. Als lid van de ISA, laten zij zien dat zij onderdeel uit willen maken van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van licht, dat ze innovatieve ideeën kunnen verbinden en mooie internationale samenwerkingen aan kunnen gaan.

Prof. G.Q. Zhang
Co-chair of the Advisory Board of International SSL Alliance (ISA),
Chairing Professor for Micro/Nanoelectronics System Integration and Reliability

Vraag een inspiratiesessie aan

Fields marked with an * are required